torstai 2. lokakuuta 2014

Sydän

Arvontapostauksen kanssa kävi itellä pieni ajoitusmoka ja sen vuoksi sitä ei ole enää näkyvillä vaan se julkaistaan vasta ensi torstaina. Jo kommentoineiden äänet pysyvät mukana arvonnassa sitten ensi viikolla automaattisesti :)

Muutama viikko sitten pidettiin kaverin kanssa meillä kahden hengen ompelusessiot ja niiden tuotokset on jäänyt ihan kokonaan päivittämättä blogiin. Ehdin sen muutaman tunnin aikana ommella pipon, parit valmiiksi leikatut leggarit ja kaksi tunikaa/mekkoa. Toinen niistä on tämä huppumekko kaapissa marinoituneesta sydäntrikoosta.


Kaavana tässä muistaakseni Toffee-mekko muokattuna huppumekoksi. Huppu on joku pienenpieni, jota olen käyttänyt jumppiksissa. En vain jaksanut alkaa etsiä kaavaan sopivaa huppua saati piirtää semmoista itse. Kyllä se lopulta mahtuihin päähän, vaikka tuskin sitä koskaan tullaan päässä pitämään.


Myös kuvassa näkyvät leggarit on samalla kertaa ommeltu jostain kankaanjämästä, mikä löytyi kaapista.Tuo meidän sydäntyttö sai viikonloppuna maistaa ensimmäistä kertaa suklaapusuja...


... ja kuvista voi päätellä, että maistuiko!Aika sydän koko tyttö <3


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja älyttömän söpöt vaatteet, varsinkin sydänkangas on tosi herkkua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämeen ei taida koskaan kyllästyä :) Kaapista löytyy vielä pala eriväristä velouriakin sydänkuosilla :)

      Poista