lauantai 15. lokakuuta 2011

Puistossa

Käytiin aamulla pienellä lenkillä ja samalla puistossa. Meillä on kaikilla vähän nuha niin ei voi vetää mitään hikilenkkejä, vaan lähinnä tuommoisia maisemankatselu kävelyitä :) Poikettiin uudessa puistossa, jossa olikin parempi liukumäki kun tuohon voi pienemmätkin yrittää itse kiivetä eikä oo kaikenmaailman tunneleita ja köysiratoja, jotka pitää ylittää ennen kuin pääsee laskemaan.


Pitäiskö muuten noiden Reiman minitecien pitää vettä täysin? Me ollaan pidetty noita kun on ollut vaikka kastetta nurmikolla ja musta ne päästää veden läpi... Ja tää meidän kaupunki on ilmeisesti kuitenkin niin takapajula, että täältä ei saa Reiman toppahanskoja Veetin ikäiselle muuta kuin peukalottomina! Niin ja tarkoitan Reimateccejä enkä niitä jotka ei pidä vettä. Jotenkin käsittämätöntä, että on kuitenkin isoja marketteja ja kauppoja ja tuon ikäiselle ei löydy vedenpitäviä hanskoja...

Veetillä on myös aina kädet jäässä, vaikka kädessä olisi villalapaset ja fleecevuoriset hanskat ja nyt on kuitenkin vielä ilma reilusti plussan puolella. Saa nähdä miten taretaan talvella... Metsästyksen alla onkin nyt Ruskovillan villalapaset alulapasiksi, kun niitä on kehuttu lämpimyydestään. Uudet maksaa melkeen parikymppiä, joten yritän nyt metsästää niitä ensin käytettynä. Tänne saa siis tarjota, jos jollain olisi ylimääräiset Veetin kokoiset :)

Päässä Kameleont designin pipo, jonka tilasin jo silloin, kun Veeti oli vielä masussa. Se oli vaan niiin ihana :)

"Uudelleen!!"

Meillä on opittu nyt kävelemään ulkokengät jalassakin. Vai pitäisikö sanoa, että juoksemaan, kun minnekään ei malteta mennä maltillista vauhtia vaan pitää kouhottaa juoksun kanssa...
Niin ja siitä eilisestä Tex-Mex ruuasta yhden kuvan verran :) Tehtiin quesadilloja, salsaa ja guacamolea.


Quesadillat:
tortilloita
kanaa
salsaa (meillä oli itsetehtyä)
fajitas-mausteseos
juustoraastetta (meillä normijuusto ja cheddar)

Paista kanat ja lisää ohjeen mukaan fajitas-mausteseos. Laita tortilla kuumalle pannulle ilman öljyä ja ripottele päälle maustetut kanat, juustoraaste ja salsa. Laita toinen tortilla kanneksi ja kuumenna hetken aikaa. Varo ettei pala! :) Käännä lastalla ympäri ja kuumenna toinenkin puoli. Nauti!

Salsa:
tomaattia
sipulia
jalapenoa
paprikaa
suolaa
sokeria
mustapippuria

Silppua ainekset ja paista niitä hetki  pannulla. Anna jäähtyä ja nauti vaikka quesadillojen, tortilloiden tai nachojen kaverina. Olisin lisännyt tähän korianteria, mutta en löytänyt sitä täältä kaupasta tuoreena.

Guacamole:
2 avokadoa
1dl kermaviiliä
Pussi Santa Marian guacamole-mausteseosta
(toki voi valmistaa itsekin, minä vain halusin kokeilla tuota pussia :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti