torstai 1. syyskuuta 2011

Ihana Hedda!

Kyllä sitä ihminen on joskus pihi! Varmaan vuoden ajan olen käynyt ihastelemassa tuota useasta blogistakin tuttua Hedda-pipoa ravelryssä, mutta kun en millään ole raskinut maksaa ohjeesta. Ohje maksaa jotain 5e. Päädyin lopulta siihen, että jos melkeen vuoden käy samaa mallia ihastelemassa, niin eiköhän se ole joka pennin arvoinen ja menee ainakin Suomeen ne rahat, kun ohjeen tekijä on suomalainen. Nyt se sitten on valmis, mun ensimmäinen Hedda! Tämä oli fit-mallilla, mutta seuraavan taidan tehdä sillä vähän lörpämmällä. Ohje sisältää siis kolme eri versiota samasta piposta.

Malli: Hedda ravelry
Lanka: 7 veljestä
Puikot 4 ja 5,5mm
Kulutus: 65gAnteeksi taas huonot kuvat, mutta tuosta mustasta oli tosi vaikea saada erottumaan nuo kuviot, niin piti ottaa ilman salamaa ja siksi kuvat on noin kumman näköisiä :)

Veetille tein myös toiset vähän ohkaisemmat sukat jostain vajaasta lankakerästä. Pohjaan tein "jarrut" tuommoisella sock stop aineella, niin ei lähde jalat alta kun villikset on kuitenkin melko liukkaat. Aineella kirjoitin pohjaan Veetin nimikirjaimet. Eipä mene hoidossakaan sekaisin muiden sukkien kanssa :)

Malli: Oma, varsi junasukista
Lanka: arvoitus :)
Puikot: 2,5mm
Kulutus: 29g


1 kommentti:

  1. Kaunis Hedda! Mullakin on tuo sama malli jonossa odottelemassa oikeaa hetkeä. :) Sukatkin on hienot, hyvä idea yhdistää nimikointi ja jarrut.

    VastaaPoista