Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2023

Toinen No frills cardigan

*sisältää mainoslinkin

Muistaako joku vielä mun edellisen No frills cardiganin? Tuolloin mietin, että haluan joskus tehdä vielä toisen, eri värisen ja nyt mulla on sellainenkin ja ohuemmasta langasta. En kuitenkaan näemmä osaa koskaan tehdä sellaista ei kovin oversize-neuletta, kun tästäkin tuli aika reilu! Ohje on siis Petite Knitin ja löytyy maksullisena englanniksi täältä. Neule valmistui jo kesällä ja on ollut luonnoksenakin jo tovin, mutta enpä ole saanut sitä aiemmin julkaistua!

no frills cardican drops nord

Lankana tässä on *Dropsin Nord, joka on jonkin verran muistaakseni ohuempaa kuin ohjeessa käytetyn tuplalangan paksuus. Sävy taisi olla tämä *puuteripinkki. Siksi valitsin koon M ja olisi kuitenkin pitänyt tehdä sillä S-koolla. Toisaalta tästä tuli kiva myös tällaisena reilun kokoisena, niin saa kääriytyä tähän viileämmillä ilmoilla.


no frills cardican drops nord

Alun perin tähän jäi taskut liian matalalle ja jouduin kertaalleen purkamaan tuon helmaosuuden ja nostamaan taskut ylemmäksi. Onneksi tuo lopun suora osuus oli kuitenkin aika nopsa neuloa. Tein tämän nelosen puikoilla, joten neuleesta tuli kuitenkin suhteellisen kevyt ja tuollainen notkea.

no frills cardican drops nord

no frills cardican drops nord

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti